Široká ponuka – u nás si vyberie skutočne každý - od značiek, cez výživu, až po doplnky na cvičenie.
Značkové produkty s overenými účinkami – sústredíme sa na kvalitu, aby ste dostali vždy to najlepšie.
Tradičné s históriou i vylepšené novinky – ponúkame vám overené ako i vynovené lahôdky pre vaše svaly.
Zaujímavé akcie – vždy nejaké zľavy vám pomôžu ušetriť a zároveň si dopriať i čosi navyše.
Maximálna spokojnosť našich zákazníkov – presvedčte sa v ich referenciách.
Oslovili sme mnohých doma i v zahraničí- viac ako 30 000 zákazníkov zo Slovenska, Českej Republiky, Talianska, Nemecka a Španielska.
Dlhoročné skúsenosti – sme na trhu 11 rokov a vieme, čo predávame, preto vám radi poradíme na základe reálnych skúseností.
Odborné poradenstvo – ste začiatočník alebo potrebujete postúpiť na vyšší level? Obráťte sa na nás.
Odberné miestov Žiline – sme reálne aktívni aj mimo Internetu. Okrem vyzdvihnutia tovaru si ho všetok môžete aj pozrieť a vybrať priamo na mieste.
Viac
Menej

Maximálna spokojnosť našich zákazníkov – presvedčte sa v ich referenciách.
Viac

- Positive 98.99%
- Neutral 0.81%
- Negative 0.2%
Počet hodnotení: 495
Vypočítané z 106 hodnotení zákazníkov (za posledných 12 mesiacov)
- 98.99%
- 0.81%